Impresszum:

A honlap üzemeltetője és tulajdonosa: D-MULTIJOB Kft. (Székhely: 4030 Debrecen, Hadházi út 16/b. | Cégjegyzékszám: 09-09-007622 | Adószám: 12557475-2-09)

Jogi nyilatkozat:

A honlap teljes tartalma, beleértve a szövegeket és a honlap grafikáját is, a D-MULTIJOB Kft. tulajdonát képezik. Azok másolása, utánközlése vagy bármilyen módon való felhasználása még forrásmegjelölés mellet is kizárólag csak a D-MULTIJOB Kft. előzetes és írásos engedélyével lehetséges.

A honlap tulajdonosa rendelkezik a honlapon található és a szerződött partnerek tulajdonát képező tartalmak felhasználásának engedélyével, beleértve a képi anyagokat és az elérhetőségek információit is.

A weboldal felépítése és megjelenése a D-MULTIJOB Kft. által kialakított arculat része. Ennek másolása vagy egy megtévesztésre alkalmas hasonló kialakítás elkészítése a D-MULTIJOB Kft. jogainak megsértése. A honlap bizonyos technikai elemei a WordPress működéséből adódóan CC licenc alá esnek.

A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot, hogy a honlap tartalmát minden előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget az esetleges sajtóhibákért, elírásokért.

A honlap szövegezésében leírt információk tájékoztató jellegűek. A honlap tulajdonosa nem vállal felelősséget a honlap szövegezésének helytelen értelmezéséből fakadó vélt előnyök elmaradásáért.

A weboldal üzemeltetője nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a weboldal kapcsolódik, vagy amelyekre hivatkozik.

Adatvédelmi irányelvek

Az üzenetküldő panelekben megadott személyes adatok kizárólag a kapcsolatfelvétel miatt szükségesek. A D-MULTIJOB Kft. nem végez adatkezelést, a kapott személyes adatokat nem rögzíti adatbázisban, azokat harmadik személynek nem adja át.

Technológia és biztonság

A honlapot a D-MULTIJOB Kft. felügyeletével a BG-Design csapata készítette. Technikai kontakt: [email protected]

A honlap magyar tulajdonú domain alatt, magyarországi szerveren és magyar szolgáltatónál üzemel.

A honlap üzemeltetője és a tárhely-szolgáltató mindent megtesz a weboldal biztonsága érdekében, de nem vállalnak felelősséget a honlappal esetlegesen összefüggésbe hozható internetes kártevőkből eredő károkért.