Kedvezményezett neve: D-MULTIJOB Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Gyakornoki munkahely kialakítása a D-Multijob Kft-nél

A  szerződött támogatás összege: 3 399 145 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A megnövekedett páciens igények és a diagnosztikai munka igényessége iránti elkötelezettségünk, fejlesztési elképzeléseink miatt időszerűvé vált a helyben elvégezhető, még aznap megbízható eredményt szolgáltató laboratóriumi vizsgálatok elvégzése.

A projekt keretében egy gyakornok asszisztens foglalkoztatását is terveztük. A gyakornoki program keretében kialakításra kerülő munkahely lehetővé teszi az állatorvosi rendelőben végzett diagnosztikai és gyógyító munka célzott támogatását azonnali eredményeket szolgáltató adatokkal, másrészt adminisztratív és egyéb terheket vesz le az állatorvosok válláról. A gyakornoki program keretében foglalkoztatott személy olyan tudás és tapasztalat birtokába juthat, amely alkalmassá teszi állatorvosi rendelőben végzett asszisztensi munka végzésére, a program keretében részt vehet a különféle betegségek kórelőzményi adatainak, a betegvizsgálat során tapasztalt tüneteknek és a laboratóriumi kiegészítő vizsgálatok eredményeinek elemzésében, szintetizálásában. Célunk a gyakornoki programban résztvevő számára hosszabb távú továbbfoglalkoztatást biztosítani.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. augusztus 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-2018-03130

 


 
Kedvezményezett neve: D-MULTIJOB Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Új gyakornoki munkahely kialakítása a D-Multijob Kft-nél”

A  szerződött támogatás összege: 3 091 712 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A gyakornok állatorvosi asszisztens feladatkört lát el. A gyakornok feladatai az állatorvos munkájának segítése, adminisztratív feladatok, a rendelő higiéniájának és rendjének biztosítása és kifejezetten az újonnan beszerzett vérvizsgáló berendezések működtetése, vérvizsgálatok elvégzése és az eredmények átadása az állatorvos számára.
A gyakornok foglalkoztatásával szakmai fejlődését tudjuk biztosítani, olyan tudás és tapasztalat birtokába juthat, amely alkalmassá teszi állatorvosi rendelőben, állategészségügyi laborban végzett asszisztensi munka végzésére. A program keretében részt vehet a különféle kisállat betegségek kórelőzményi adatainak, a betegvizsgálat során tapasztalt tüneteknek és a laboratóriumi kiegészítő vizsgálatok eredményeinek elemzésében, szintetizálásában, gyógykezelésekben. A program folytatásaként a gyakornoki programban résztvevő számára hosszabb távú továbbfoglalkoztatást biztosítunk.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2020.10.27.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-19-2020-00247