Európai Szociális Alap támogatás

Kedvezményezett neve: D-MULTIJOB Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „Gyakornoki munkahely kialakítása a D-Multijob Kft-nél

A  szerződött támogatás összege: 3 399 145 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tartalmának bemutatása: A megnövekedett páciens igények és a diagnosztikai munka igényessége iránti elkötelezettségünk, fejlesztési elképzeléseink miatt időszerűvé vált a helyben elvégezhető, még aznap megbízható eredményt szolgáltató laboratóriumi vizsgálatok elvégzése.

A projekt keretében egy gyakornok asszisztens foglalkoztatását is terveztük. A gyakornoki program keretében kialakításra kerülő munkahely lehetővé teszi az állatorvosi rendelőben végzett diagnosztikai és gyógyító munka célzott támogatását azonnali eredményeket szolgáltató adatokkal, másrészt adminisztratív és egyéb terheket vesz le az állatorvosok válláról. A gyakornoki program keretében foglalkoztatott személy olyan tudás és tapasztalat birtokába juthat, amely alkalmassá teszi állatorvosi rendelőben végzett asszisztensi munka végzésére, a program keretében részt vehet a különféle betegségek kórelőzményi adatainak, a betegvizsgálat során tapasztalt tüneteknek és a laboratóriumi kiegészítő vizsgálatok eredményeinek elemzésében, szintetizálásában. Célunk a gyakornoki programban résztvevő számára hosszabb távú továbbfoglalkoztatást biztosítani.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. augusztus 31.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2018-03130

 


 
Kedvezményezett neve: D-MULTIJOB Üzletviteli Tanácsadó Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: „D-Multijob Kft. versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén”

A  szerződött támogatás összege: 5 125 000 Ft

A támogatás mértéke: 50%

A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében egy digitális röntgen berendezés és egy digitális érzékelő panel (flat panel) beszerzéséhez kaptunk támogatást. A „KKV-k versenyképességének növelése adaptív technológiai innováció révén” program keretében kialakításra kerülő digitális röntgen munkahely lehetővé teszi az állatorvosi rendelőben végzett diagnosztikai és gyógyító munka célzott támogatását azonnali, pontos, részletgazdag eredményeket szolgáltató röntgenfelvételekkel, másrészt a digitális felvételekhez nincs szükség környezetszennyező vegyszerek felhasználására, rendszeres cseréjére. Az egy-egy jó minőségű felvétel elkészítéséhez kevesebb próbálkozás kell, így csökken a sugárterhelés is. A digitális röntgen felvételek a képkezelő szoftver segítségével tovább nagyíthatóak, azonnali mérések végezhetőek el a vizsgált testrészen, valamint különféle szűrési, finom beállítási funkcióval tovább javítható a diagnosztikai értéke. A pályázat keretében kialakított röntgen munkaállomás olyan új, korszerű technológiát jelent a röntgen diagnosztika terén, amely új tudás és tapasztalat birtokába juttathatja az állatorvost, amely segítségével pontosabb diagnózissal kezdhet hozzá gyógyító munkájához.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019. február 28.

A projekt azonosító száma: GINOP-2.1.8-17-2018-02674